Over ons

Over ons

Over FeltWell

 

Mijn naam is Nicole Geerkens en ik woon in Koersel. Dat is in Belgisch Limburg.

Mijn dagelijks brood verdien ik als Executive Officer van een Europese Logistieke federatie. Daarbuiten heb ik een eigen bedrijfje, FilingPro Solution, waar ik websites ontwikkel, databank systemen voor vzw's en kleine ondernemingen en ook vilt workshops geef.

 

Voor mijn job reis is vaak en daardoor heb ik contact met mensen in en buiten Europa. Op die reizen kom je ook wel creatieve mensen tegen en zo heb ik intussen een internationaal netwerk van mensen opgebouwd met gelijklopende interesses.

 

Door één van mijn zweedse vriendinnen ben ik in contact gekomen met vilt. De eerste actie bij mijn thuiskomst was een boek aanschaffen om te techniek onder de knie te krijgen. Het resultaat was een beetje dunnetjes en snel ondervond ik dat je aan een boek geen vragen kan stellen wanneer het fout gaat. Dus nu maar googlen om iemand te vinden die workshops gaf in de buurt. Dat viel een beetje tegen, t.t.z. ik vond niet echt iets in de buurt. Maar gelukkig werd de auto in het vorige millenium uitgevonden en ik was vertrokken.

 

Intussen heb ik er viltopleiding in Duitsland aan de Filzschule op zitten. In deze 3-jarige opleiding komen vele technieken aan bod en niet enkel het vilten als dusdanig maar ook bijkomende artistieke achtergronden. Met jaarlijks 2 blokken van elk 6 lesdagen en het nodige huiswerk wordt je zo volledig ondergedompeld. Mijn afsluitproject leverde ik in juli 2013 af. Tijdens de afsluittentoonstelling werden enkele van mijn objecten geselecteerd voor een tentoonstelling in Prenzlau, niet zo ver van Berlijn.

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken volg ik nog steeds talloze workshops en ben ik steeds nieuwsgierig om nieuwe technieken aan te leren. Graag deel ik al deze kennis en daarom ben ik zelf een aantal jaren geleden begonnen met het organiseren van workshops. Niets is fijner dan de reactie te zien wanneer cursisten hun eindresultaat bewonderen.

 

Volledige bedrijfsgegevens:

FilingPro Solution VOF

div. FeltWell

Asbergstraat 23

B-3582 Koersel

BTW BE 0894.245.077

IBAN BE71 3630 2617 3569

BIC code BBRUBEBB

Voel je goed met vilt en leef je uit in onze workshops

 

Wij organiseren master classes vilten en bieden een jaarprogramma aan. Voor de master classes heb je natuurlijk een beetje ervaring nodig maar in de jaargroepen kan iedereen aan haar trekken komen.

Galerij

 

Dank zij de fotogalerij krijg je een indruk van de war ze zoal mogelijk is met vilt. Dit gaat van hoeden naar wandpanelen en decoratieve objecten.

Nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update van wat er staat te gebeuren.

In de media

FeltWell • Asbergstraat 23 • B-3582 Koersel • tel 011 420717 • nicole.geerkens@feltwell.be