Viltopleiding

Viltopleiding

 

Samen met Françoise Van De Broek en Hilde Moens van Vrouw Wolle hebben we een viltacademie opgericht. In deze viltacademie geven we een volledige viltopleiding 'Vilt Expressie'.

 

 

Deze viltopleiding loopt over 3 jaar met telkens 2 modules van elk 5 dagen per jaar. Voor elke jaargang kunnen er telkens maximaal 12 personen deelnemen.

 

Indrukwekkend zijn ook de internationale docentes die meewerken. Niet minder dan Judit Pocs, Charity van der Meer, Charlotte Sehmisch en Brigitte Eertink hebben toegezegd als vaste waardes in het programma.

 

 

Je kan alle informatie terug vinden op www.viltacademie.be

 

Voel je goed met vilt en leef je uit in onze workshops

 

Wij organiseren master classes vilten en bieden een jaarprogramma aan. Voor de master classes heb je natuurlijk een beetje ervaring nodig maar in de jaargroepen kan iedereen aan haar trekken komen.

Galerij

 

Dank zij de fotogalerij krijg je een indruk van de war ze zoal mogelijk is met vilt. Dit gaat van hoeden naar wandpanelen en decoratieve objecten.

Nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update van wat er staat te gebeuren.

In de media

FeltWell • Asbergstraat 23 • B-3582 Koersel • tel 011 420717 • nicole.geerkens@feltwell.be